This Home's Super Modern Design Is A Must-See

Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
Le Studio Pierre Antoine Compain took on the renovation of a townhouse in La Rochelle, France, deemed the White House, thanks to the light-filled, stark white interior. The four-story home is built around a full-height atrium in the center of the design which is capped with a large rooftop window that lets the space fill with light.
1 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
2 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
Advertisement
4 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
Besides a minimal white staircase creating a simple sculptural element in the room, you can see an office below through the glass floor.
5 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
The unit is fairly narrow, but it feels so open and spacious. Even though there is the complex central axis of glass pods and different styles of staircases, the use of simple materials — like medium-toned wood floors, white paint, and glass — keep the space clean.
6 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
7 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
Advertisement
8 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
9 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
10 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
Another workstation is built within the atrium, creating an extra place to work in a really cool spot.
11 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
12 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
Advertisement
13 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
A spiral staircase leads to the top floor, taking up very little space while getting the job done.
14 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
15 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
16 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
17 of 18
Photo: Courtesy of Arthur Pequin/Design Milk.
Oh look, a little glass-enclosed library housed at the very top of the atrium!