Clinique Bottles Its Famous Lotion In A Very Unusual Way

  1. Begin Slideshow
    clinique-nailpolish

    210

    SHARES

    1 comments
    See All Slides

    clinique-yellow-polishPhoto: Courtesy of Clinique
    Just as a certain shade of robin's-egg blue has always meant Tiffany & Co. to us, there's a specific shade of light yellow that was, is, and always shall be Clinique lotion. (What can we say? It was our first "grown-up" skin care purchase.) The brand's three-step skin care has been around for decades, but all classics need a refresh from time to time. Ergo, Dramatically Different Moisturizing Lotion+, that signature pale yellow moisturizer, has been reformulated to better strengthen the skin's moisture barrier.

    The folks at Clinique understandably think this revamp is a very big deal — so big, actually, that they're rolling out a nail polish shade to mark the occasion. See that picture? It's not the lotion — it's Yellow Genius, an allergen-free, limited-edition lacquer for your digits. So, if you've ever looked at your lotion and wished that you could incorporate the Dramatically Different hue into the rest of your life...well, move fast, 'cause this particular shade won't be around forever.

    Clinique A Different Nail Enamel in Yellow Genius, $12.50, available at Clinique.

    Like this post? There's more. Get tons of beauty tips, tutorials, and news on the Refinery29 Beauty Facebook page!
    Begin Slideshow

MORE SLIDESHOWS

Shopping

Shop It Out: Which Kate Are You?

Do you admire the Duchess of Cambridge's timeless style, or do you appreciate Ms. Bosworth's fashion-forward aesthetic? Maybe Moss' bohemian dress code strikes your fancy. Or, perhaps, a certain Sports Illustrated-cover-star-turned-Vogue-regular-turned-actress has caught your attention with her recent red-carpet looks. read

This Home Is A Minimalist's Dream

8th Avenue is a minimalist house located in Montreal, Canada, designed by Naturehumaine. The 1600-square-foot, single-family home underwent a complete renovation, transforming the two-story dwelling into a single dwelling unit by reorganizing the interior programs and constructing a 430 square foot extension in the back of read