Bellerose's Made-To-Layer Fall Looks Will Take You Straight Through Winter

  1. Begin Slideshow
    Bellerose_opener

    1.9K

    SHARES

    3 comments
    See All Slides

    Admittedly, when we hear the word “utilitarian” we don’t necessarily conjure up images of tailored and sophisticated garments. However, upon seeing Bellerose’s fall collection, that could change.

    The Belgium-based fashion label is offering up timeless pieces in its fall lookbook, ranging from a yellow puffer jacket (ideal for those extra-chilly days) and an emerald green fur coat to printed long-sleeved tees that seem to be made for layering.

    As much as we love autumn (and we do, we really, really do), we sometimes find ourselves sacrificing style in the name of warmth. Bellerose’s fall collection is stocked with cozy pieces that, through the strategic implementation of rich colors and seasonally appropriate patterns, allow you to stay snug and stylish no matter the temperature.

    Now that we’ve discussed the styles Bellerose is showcasing, there’s still an elephant — or, perhaps more accurately, an owl — in the room. Part of the reason we love this lookbook so much has to do with the haunting (but also sort of adorable) owl the model poses with throughout the shoot. What do you think — is this the newest iteration of "put a bird on it"?


    Images: Courtesy of Bellerose
    Begin Slideshow

MORE SLIDESHOWS

Shopping

Shop It Out: Which Kate Are You?

Do you admire the Duchess of Cambridge's timeless style, or do you appreciate Ms. Bosworth's fashion-forward aesthetic? Maybe Moss' bohemian dress code strikes your fancy. Or, perhaps, a certain Sports Illustrated-cover-star-turned-Vogue-regular-turned-actress has caught your attention with her recent red-carpet looks. read

This Home Is A Minimalist's Dream

8th Avenue is a minimalist house located in Montreal, Canada, designed by Naturehumaine. The 1600-square-foot, single-family home underwent a complete renovation, transforming the two-story dwelling into a single dwelling unit by reorganizing the interior programs and constructing a 430 square foot extension in the back of read